keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Juhlapäivitys: Cossaaja ranttaa larppaamisen iloista

100 lukijaa!


Neville on juuri löytänyt Ronin pyörtyneenä porrastasanteelta.

Ennustamista ja romantiikka.

Vapaampi proppaaminen on toisinaan aivan ihanaa!

 Kahdesta ylemmästä kuvasta kiitokset Beaux Batonsin oppilaskunnanhallituksen Laurence Roussignolille, eli Mintulle. :3

P.s. Lukekaahan Päivän Profeetta I ja II!

4 kommenttia:

 1. Ei ihme, että sun hahmo oli niin onnistunut, kun olit noin 150% mukana:)! Kompuroiva ja ympäriinsä hortoileva Neville oli varmasti osasyy monen niin onnistuneeseen larp-kokemukseen.
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, mukana olin ja mukana on oltava, ei se muuten ole larppaamista. ;)

   Kiitos sinullekkin, Conor oli mielestäni varsin uskottavasti rakennettu hahmo.

   Poista
 2. Hienot oli Profeetat :D Ja hieno oli mutakenkä.

  VastaaPoista
 3. Ja nyt kun katoin ton videonkin, niin pakkohan olla aivan samaa mieltä. Larppaus antaa hyvin paljon cossaukselle ja toisinpäin. Itse olen larpannut vuodesta 2004 ja cossaus on aika uutta. Olen kyllä Ropeconiin melkein aina pukeutunut johonkin cossiin myös vuodesta 2004, mutta muut conit ovat tulleet tossa 2010 eteenpäin.
  Mulle larppaus tausta on antanut sen, että en ota cossausta liian vakavasti. Olemuksella sitten korvaan ne kohdat jotka jää cossista uupumaan. Kilpailijaksi en ikinä voisi alkaa, koska puuttuu taito, mutta näin conicosseja on hauska tehdä.
  Kuten puhuit siitä että cossit tehtyä on vaatteet päällä ja jotenkin se hahmo ei välttämättä tule esille mitenkään, koska coni ei ole mikään helppo paikka eläytyä hahmoon (ja toisaalta vähän hassukin). Muakin harmittaa se, koska tuntuu että en pääse hyödyntämään cosseja täydellisesti. Larpissa pääsee sitten eläytymään ja proppautuminen on enimmäkseen omaksi iloksi. Siellä saa tuoda hahmon eloon ja tuoda sitä haluamallaan tavalla esille.
  Olen myös huomannut sen että coneissa (-Ropecon) pukuja katsellaan todella tarkasti ja ollaan vähän liian ulkonäköpainotteisia. Tämä varmaankin juuri siksi koska hahmo tulee vain pukujen kautta esille. Larpissa ei auta vaikka puku on hieno, jos ei osaa tuoda hahmoa pelaamalla eloon.

  Menipä sekaiseksi tämä selitys. Mutta mäkin haastan ihmisiä kokeilemaan larppausta! Itse nautin enemmän larppauksesta, ja käyn coneissa enemmänkin vain näkemässä ihmisiä.

  VastaaPoista