Kirjoittajasta

Saanen esitellä itseni! Olen cosplaypukuilija, joka käyttää nimikettä Pumpkin, mutta saatat tuntea minut myös muutamilla muilla nickeillä, josta ei siis kannata hämmentyä. Oikea nimeni on Henniina, eikä sekään ole väärin käytettynä osana kutsuhuutoasi.

Aloitin pukuilun vuonna 2007, josta lähti pitkä matka nykyisyyteen sekä pettymysten että merkityksellisien hetkien saattamana. Olen aina ollut kunnianhimoinen, mitä en välttämättä pidä itsessäni parhaana ominaisuutena näin harrastajana. Kunnianhimoa korkeammalle kuitenkin nousee intohimo hahmoihin, yksityiskohtiin, esityksiin ja tekemiseen.

Hahmokaartiini kuuluu jonkun verran länsimaalaisia hahmoja, ja voin heti ilmoittaa olevani enemmän mukataiteellinen cossaaja kuin animeharrastaja.

Cosplayesityksiäni innoittaavat hahmot, elokuvat ja suuret tunteet. Esitysten käsikirjoittaminen, leikkaaminen, yleinen suunnittelu-- Jokin minun ja näiden asoiden välillä klikkaa todella vahvasti.

Haluaisin kaikille harrastajille tai harrastajien kanssa kosketuksissa oleville muistuttaa, että cosplay ei tosiaan ole pelkkää rahan polttamista Pokémon-piipusta, vaan se on taitojen kartuttamista järkyttävän laaja-alaisesti kädentaidoista vuorovaikutustaitoihin. Cosplaylla on kaikki työkalut vahvistaa mieltä ja kasvattaa henkisesti, vaikka välillä se vähän hajottaisikin.