sunnuntai 12. elokuuta 2012

"Cosplayesitykset, nuo kisalavojen lyhytelokuvat" Traconissa!


Jos menette vilkaisemaan Traconin ohjelmakarttaa, niin sieltäpä löytyy kuin löytyykin ohjelma varustettuna minun nimelläni. "Cosplayesitykset, nuo kisalavojen lyhytelokuvat". Otsikon mukaisesti, aion käsitellä cosplayesityksiä lavaepiikan (epiikan siksi, että eeppisyys alkaa olla tylsä sana. Lue siis= lavakerronan) kautta ja soveltelen sen kanssa muutamalta viestinnän kurssilta haalittuja oppejani. Tarkoituksena on ihan oikeasti, että ihmiset omaksuisivat luennoltani mieliin iskostuvien cosplayesitysten rakentamiseen vaadittavia teknisiä taitoja ja myöskin työntäsivät eteen päin mielensä rajoja. Palikasti sanottuna, käymme siis läpi cosplayesityksen tekovaiheet aivan uudesta näkökulmasta. Kaikki vain mukaan, luulen, että melkeinpä jokainen lavalla pyörähtänyt tai sitä suunnitteleva voi luennosta saada jotain uutta irti.

Luento järjestetään heti lauantain cosplaykisojen jälkeen kello 20:00 Sonaatti 1:ssä.

Odottelen teitä siellä,


Pumpkin


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa jännältä! Tuo on sen verran myöhään, että olen varmaan päässyt jo irti taidekujalta - pitää tulla kuuntelemaan, jos majoitettavilla ei ole hirveää kiirettä nukkumaan.

  Tuli muuten tässä mieleen, olitko se sinä siellä Tre Kupliissa kun minua moikkasi? Ja anteeksi ihan älyttömästi jos olit, koska mulla on ehkä maailman surkein kasvomuisti (etenkin coneissa, kun tapaa aina kymmeniä uusia ihmisiä ja jokainen näyttää joka kerta vähän erilaiselta...). D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain mukaan! :)

   Heh, itseasiassa, se olin juuri minä. Joskus koitan säästää ihmisiä mahdollisesti heidän mielestään vaikeilta tilanteilta salaa, joten tavallaan mysteerisesti kiersin tilanteen. Mutta eipä se mitään. Katsotaan, tippuuko tunnistuksia seuraavalla kerralla. ;D

   Poista
 2. olinkin jo merkinnyt kalenteriin, joten siellä nähdään!

  VastaaPoista