torstai 6. tammikuuta 2011

Edustamaan

Näytteleepi siltä, että olen ensi viikon torstaina menossa Lorenzôn cosplayvalokuvaprojektin näyttelyn avajaisiin, jossa olin itsekin mukana kuvattavana viime syksyn Madam Redinä. Olen tähän asti hermonnut, mitä sinne laittaisin, mutta taidan päätyä Mr. Sparrowiin, jona olemista olinkin jo hieman kaivannut. Tämä tarkoittaa sitä, että huomisesta lähtien on kädet täynnä hommia -- aion laittaa liiviin tukikankaan ja vuoret, lisätä vihdoin patinoinnin (akryylimaaleilla), korjata ehdottomasti peruukkia, sekä tiettyjä esineitä, jotka ovat saaneet murtumia matkansa varrella.

Tässä linkki Kahvila Korjaamon sivuille, jossa kerrotaan näyttelystä lisää. Avajaiset pidetään siis ensi viikon torstaina klo 17:00 ja paikalle saa tulla muita cosplayaajia puvuissaan, vaikka tietääkseni mitään pukeutumispakkoa ei ole. Toivon, että pääsen tapaamaan muita cosihmisiä ja viettämään muuten rattoisaa aikaa Sparrowilun parissa, ainakin kuvien mallit tunsin tai tiesin kaikki suuremmissa tai pienissä määrin.

Taidan vihdoinkin voida nauttia Sparrowna olosta kunnollisemmin, koska en aio ola nukkumatta ke-to yönä (tai jäähän tämä nähtäväksi) ja korjata kaikista eniten häiritsevät jutut. Tarvitsen näemmä mahdollisimman kiinteän kiintopisteen, jonka aikarajaan tähdätä, että saan jotain edes aikaiseksi.

Minulla on muuten paha tapa vain puhua ja kuvitella asiat läpi hyvin yksityiskohtaisesti, jopa siinä määrin, että stressaan asioista saman määrän etukäteen, kuin niitä tehdessä, mikä taas johtaa usein asioiden tekemättä jättämiseen. *hakkaa päätään pöytään* Pakko.... saada..... aikaiseksi! D:<

Toivon, että kaiken penkkarihässäkän sun muun jälkeen minulla olisi oikeasti aikaa istua ja kirjoittaa jostain muustakin, kuin pelkistä pukusuunnitelmista. Lupaan kuitenkin kirjoitaa pienen reportaasin avajaisista ja näyttelystä, jahka ne on pidetty.


Pumpkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti