perjantai 24. helmikuuta 2012

Henkilökohtaisten enkkojen putkessa: Miranda

Aika muikeaa, puku valmiina ja nyt on aika mennä hyvillä mielin nukkumaan. Huomennahan on siis Chibicon Glorialla Helsingissä. Onneksi olen kaverillani lähialueella yöpymässä, koska tapahtuma-pirulainen on ilmoitettu alkavan jo puoli kymmeneltä, cosplay-kisa heti kymmeneltä perään. Hiukan häiritsevää, jos minulta kysytään: Kuinkakohan moni conittaja jaksaa nostaa itsensä niin aikaiseen sänkynsä pohjalta? 

Tapahtuma tulee painottumaan minulla jokseenkin ohjelmien tapittamiseksi ja yleiseksi conihengailuksi. Alunperinhän tähänkään tapahtumaan ei ollut tarkoituksen pöllähtää paikalle. Tälläkin kertaa päätin siis jättää kisaamiset väliin ihan suosiolla. Puku ei nyt oikein ole kovin kunnianhimoisesti tehty tai valittu, eikä tämäkään tapahtuma ihan ollut minun paikkani kisata. Toinen tapahtuma kisatta perätysten tänä vuonna. Ihan hyvin.

Lisää henkilökohtaisia ennätyksiä tehty. Puku on nimittäin valmistunut vielä aikaisempaan kuin  Mulan. Nyt pääsen siis jo tässä kymmenen kieppeillä nukkumaan. Päiviä puvun tekemiseen käytetty kolme (kaikessa rauhassa). Rahaa tähän mennessä käytetty 0e. Lähestulkoot ilmainen puku. Osa kankaista on dyykattu, mutta täytyy myöntää, että musta puuvilla jää keväällä maksettavaksi, joka on siis se kymmenisen euroa. Kierrätetyt kengät, joiden coverit on myöskin dyykattu koulun jämäpalojen laarista. Ketju löytyi omien korujen joukosta, vetoavain muovailumassojen jämistä. Täytyy myöntää, että puku olisi vaatinut myös alushameen, mutta pitäydyin tiukasti 0e:n budjetissani. Vielä yksi saavutus mahtuu tämän puvun tekoprosessin joukkoon: Alusta asti itse kaavoitetut ja kuositellut kaavat. Ai niin! Noh, onhan puku kaikista simppeleinkin, jos mietin kaikkia aiempia pukujani, joita on tullut toteuteltua parisenkymmentä vuosien aikana,

Mutta nyt siis unta pyllyyn, (myös teille, rakkaat kanssaconittajat) huomenna on aikainen herätys ja hyvin luultavasti paljon actionia. 


Törmäyksiin,


Pumpkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti