keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Hups, puku, taas?


Ihan lyhyesti tarinoituna tässä on ilmeisesti toistumassa Frostbite-seikkailuni, koska olen tässä vaiheessa saanut tietooni, että tuuppaannun vahingossa olemaan Helsingin suuntimissa Chibiconin aikaan. Ei mitään uusia pukuja, oli suunnitelma, mutta toisin näemmä taas pääsi käymään.

Katsoin D.Gray-Manin noin kolme vuotta sitten ja jostain syystä samaistuin hieman Mirandaan Lottoon. Joku on jo sanonut, että olen aika kaukana siitä, mutta en pysty nyt ohittamaan sitä faktaa, että toisaalta aika paljon samaa meissä on. Noh, ehkä Miranda on eräänlainen karikatyyri puolesta, jonka uskon minussa olevan. Ainakin nyt vähintään sellainen panikoija ja sählääjä toisinaan olen.

Kiva mekko, kiinnostava hahmo ja design, halpa toteutus, löysin täysin vahingossa juuri ja juuri riittävän pätkän ketjua koruun, kengät muokattavissa, omat hiukset kelpuutettavat, piilolinssitkin löytyy, aikaakin juuri tarpeeksi (lähden tässä välissä viideksi päiväksi Viroon).... Miksi siis ei?


4 kommenttia:

  1. Mirandamirandamirandamiranda. <3<3<3 Vihdoinkin joku cossaa tätä hahmoa, en malta odottaa että näen Chibissä asusi! ;u;

    VastaaPoista
  2. Täytyipä tulla kommentoimaan, että cool idea! Hahmona Miranda ei kuulu suosikkeihini, mut oon aina innoissani DGM-cosseista, ja mitä useammista hahmoista, sen kivempi katsella :) Jospa sitä itsekin Chibiin suuntaisi, tai sitten päädyn vain netistä stalkkailee kuvia!

    VastaaPoista
  3. Jepjep, jotenkin Mirandalle löytyi aivan vahingossa se oikea väli toteutukseen, vaikka hänet pistinkin pois listoilta jo kauan sitten. Miranda kieltämättä on hieman sellainen hahmo, josta joko ei tykkää tai sitten tykkää. :)

    VastaaPoista