keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Puvut 2012 & hämärä tulevaisuus

"2012 - LET'S GIVE IT A TRY"


Vuosi alkoi mukaansa tempaavasti Desuconissa Mulanina. Cosplayintoilu oli vamaan ensimmäinen reaktio kerrankin valmistuneeseen pukuuni. Siispä tajusin muutaman kerran ääneen keskusteltuani ihmisten kanssa, että varmaan jonkinlainen pukujen lukkoon lyöminen olisi paikallaan. Ei ole kylläkään kovinkaan todennäköistä, että ihan kaikki näistä puvuista tulisivat toteutumaan, ihan sen takia, että coneja on tänä vuonna melko niukasti. Tai sitten minulla on paljon pukuja. Kumpi?! Kaikki riippuu kiireellisyydestäni ja resursseista. Mukaan voinee laskea myös maailmantilanteen.

Ensimmäinen puku toteutuu erittäin suurella todennäköisyydellä, koska puku on todella hyvällä mallilla, kuten aiemmin myös kerroin. Strike Witchesin Lynette Bishop taas on ollut pukulistoilla jo jokusen aikaa ja tarvitseehan convuosi edes yhden helpon pikkupuvun, jota voi pitää aina varalla kaapissa, kun laiskuus uuteen pukuun iskee. Jonkilaisella "ehkä" todennäköisyydellä Lynette nähdään Tampere Kupliissa. Malja housuttomuudelle, siis. Toisaalta ehdin lupaamaan - ahem - äidille, että Tre Kupliiseen kelvatkoon Mulan paranneltuna. Varmaan ehkä kelpaakin, jos ei tylsistytä liikaa.

Huomasin tässä näitä pukuja kategorioidessa, että jokainen puku vuodelle 2012, on ollut listoilla jo yli vuoden. Eli onhan se aikakin vissiin pistää puvut toteutukseen. :) Mysteeripuku X on ollut listoilla vuodesta 2010, Lynette viime vuoden alusta, Hatter leffan ilmestyttyä vuoden 2010 puolivälissä, Youjirou ja May vuodesta 2009. Isompia tapahtumia tänä vuonna ovat siis Tre Kuplii (jonka lasken omien tapahtumieni joukkoon), Desucon, Animecon-Nekocon ja Tracon. Ken tietää CosplayGaalasta, mutta tapahtumia näyttäisi silti olevan vähemmän kuin pukuja.

"SITTEN MYÖHEMMIN"

Tässä kategoriassa on monia pukuja, jotka joskus olisi ihan kiva projekti toteuttaa. Voisin huomauttaa, että Rikkun tekisin sisarelleni ja Yunan itselleni, kuten noin vuosi sitten oli suunnitelma. Jostain syystä Soul Calibur IV:ta on tullut hakattua jonkin verran ja Hildeliini on jäänyt jumittamaan mieleeni. Hilde taitaakin siis olla näiden hahmojen joukosta uusin tulokas. Wish-cosseja en tietääkseni ole nähnyt Suomessa vielä ainuttakaan, mutta Kohakukin on kappas kappas, ollut listoilla vuodesta 2009. Aikomus on saada aikaan läpinäkyvät himmeäpintaiset muovisiivet keksimälläni tekniikalla. Rakkaalle Rakalle ei ole tuntunut pitkällisen suunnitelun jälkeen vieläkään löytyvän hajurakoa sitä toteuttaa. Kaksi enkelimäistä otusta? Hm. Hassua.
"JOS MUUTUN MALLIMITTOIHIN"

Tätä saadaan täydellä varmuudella odottaa pidemmän aikaa. En ole vieläkään saanut läskipeppuani ylös työtuolista, koska pelkään kertakaikkiaan epäonnistumista niin paljon. Tiedän, että se on typerää, mutta se on myös defenssi ja tekosyy. Molemmat hahmothan ovat Final Fantasy X -pelisarjan otuksia ja voin koko sydämestäni sanoa, että jonain päivänä oikeasti toivoisin voivani cossata näitä pyykkilautavatsaisia naisia ja jumalattaria. Jotkut varmaan muistavat epätoivoisen laihdutusyrityksen julkisten päiväkirjamerkintöjen kera tämän blogin uumenissa. Kuten muistatte, läskiksi meni edelliskerta. Saa nähdä, milloin innostun seuraavan kerran.Nyt, kun ollaan päästy tylsästä vaiheesta ohitse, on luvassa niitä pikkujuttuja, joita tuli luvattua jo edeltävässä merkinnässä. Eli,Näkyillään,

Pumpkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti